FAQ

Sitter du i utlandet og får forskjellig priser?

Nettbutikken er satt opp kun for salg i Norge, fordi det er der vi har rettigheter til å selge produktene. Det vil si at vi ikke har lagt inn valutaer eller mva for andre land. Du vil derfor få en differanse i prisen. Uansett, så er det prisene når du befinner deg i Norge som gjelder.

Har du spørsmål om pris, så kan det sendes inn på epost info@tøffeklær.no eller på vår FB side (som går mye raskere).

Category: Generell

Det betyr at vi har pakket og sendt ut ordren. Du skal da motta den i løpet av noen dager. Merk at ved stor pågang hos Posten, kan det ta noe lenger tid. Vi kan ikke ta ansvar om pakken tar litt tid, fordi vi noen ganger bruker A-post.

Category: Generell

Vi kan gå tom for enkelte produkter, men vi prøver å fylle på så snart vi kan. De varene vi har tilgjengelig vil synes i nettbutikken. Om du ikke finner din nøyaktige størrelse, kan du prøve å velge farge først. Da får du fram de størrelsene som er tilgjengelige.

 

Category: Generell

Fargene er hva det står at det er. Monitoren du ser produktet på kan avgi fargen på feil måte. Eneste måten man kan se fargene er når vi er på messer. Eventuelt kan du ta en tur på Galleriet og se på bildene fra messene. Da er det bedre lys enn når man tar individuelle bilder

Category: Generell

Vi ha størrelse fra 90 til 140. Dette er internasjonale målinger på størrelser. Merk at det kan variere noe, da dette ikke er kjær som lages av maskiner.

Category: Generell

Vi har en leveringstid på 14 dager. Men vanligvis har du pakken innen noen dager. Når vi får inn bestillinger så pakkes det og klargjøres for sending samme dagen. Men merk at vi kan være travelt opptatt med messer, slik at det kan ta noen dager ekstra. Om det haster med å få levert, kontakt oss på chat for å sjekke at det går raskt. Men selv med messer, så bør du ha det innen en uke.

Category: Generell

Vi har akkurat åpnet nettbutikken. Så inntil videre så sender vi med Posten. Pakken leveres på postkontoret og sendes til deg så snart som mulig.

Category: Generell

Alle nettbutikker mer respekt for seg selv, sørger for å ha en sikker side. Vi har SSL-sertifikat installer og kjører en betalingsløsning via et profesjonelt selskap. Dette gjør at all informasjonen ikke blir lagret på vår nettside, men blir behandlet på akkurat samme måte som om du betaler i en vanlig butikk. At vi er en sikker netttside, vil du se ved at det er en “lås” øverst til venstre ved siden av nettadressen.

Category: Generell

Load More